Νέα απάντηση Σαββίδη σε Βασιλειάδη

Από thessports.gr: Νέα απάντηση από τον Γιώργο Σαββίδη στον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε: «Τι θα πω εγώ στον πιτσιρικά, όταν ο ίδιος ο πρόεδρός του κάνει την μπούκα;»
Πηγή: thessports.gr
Νέα απάντηση Σαββίδη σε Βασιλειάδη

Με μια ανάρτηση με φόντο... η ζωή είναι γεμάτη ψεύτικους ανθρώπους, μην εμπιστεύεσαι κανέναν, το μέλος του ΔΣ της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, σημείωσε:

Κύριε Βασιλειάδη μου επιτρέπετε να σας βοηθήσω τι να απαντήσετε στον 18αρη που βλέπει τον πρόεδρο του να κάνει "μπούκα": Παιδί μου είσαι στην καλύτερη ηλικία της ζωής σου, στην ηλικία όπου αρχίζεις και φτιάχνεις χαρακτήρα, στην ηλικία όπου όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και στο όνειρο και αυτά κάθε χρόνο στα γκρεμίζουν... Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν, γιατί έτσι γουστάρουν, γιατί σε φοβούνται, σε τρέμουν!

Εσύ λοιπόν παιδί μου η θα πάψεις να ασχολείσαι ή θα πάρεις την ομάδα σου και θα φύγεις και θα φύγεις μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση... Διαλέγεις κι παίρνεις!

Υ.Γ. Παιδί μου επίσης μην με ρωτήσεις γιατί τα ναρκωτικά που είναι παράνομα και ένα πλοίο μεγάλο που είχε πολλά από αυτά μέσα δεν έχουν βρει ακόμα τον ένοχο. Εκεί θα σε βοηθήσει ο κ. Βασιλειάδης...".

Διαβάστε ακόμη...