«Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Σε δηλώσεις στα ρουμανικά ΜΜΕ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.
Πηγή: paok24.com
«Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στην δυσκολία, που θα αντιμετωπίσει στο να κάνει τους παίκτες του να επικεντρωθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει να είναι προπονητής του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Digi Sport»:

«Υπάρχει πλήρης σύγχυση. Πιθανώς το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, αλλά θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Θα πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση, πριν από δύο εβδομάδες, όταν ένας προπονητής ξεγέλασε το ποδόσφαιρο (σ.σ. αναφέρεται στον Όσκαρ Γκαρσία) θα πρέπει να εξεταστεί επίσης η κατάσταση με την ΑΕΚ, όταν ένα κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε, ενώ στην συνέχεια ο διαιτητής το επικύρωσε, αλλά η πραγματικότητα είναι η εξής: ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πρώτος, μπροστά από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τρίτος.

Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, είναι πολλά αυτά που έγιναν. Πρώτα το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά αυτό με την ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά μπορώ να επικεντρωθώ στον στόχο μας και στο ποδόσφαιρο, αλλά με όλα αυτά που έχουν γίνει δεν ξέρω πως θα κάνω τους παίκτες μου, να έχουν το μυαλό τους στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο. Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό εξαρτάται και από τους ανθρώπους του συλλόγου».

Διαβάστε ακόμη...