«Που είδαν το οφσάιντ;»

Από Inpaok.com:Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση στάθηκε σε όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
«Που είδαν το οφσάιντ;»

Αναλυτικά όσα είπε ο πορτιέρο του Δικεφάλου:

«Μπήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε ένα αγώνα για 90 λεπτά. Βάλαμε το γκολ, όμως αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας πάνε μόνο πίσω, όχι μπροστά.

Εμείς βάλαμε ένα ξεκάθαρα κανονικό γκολ, ο διαιτητής και ο επόπτης πήγαν στην σέντρα, το πανηγυρίσαμε για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά έγιναν αυτά που έγιναν. Δεν ξέρω τι γίνεται.

Δεν έχω πλήρη εικόνα τι έγινε στα αποδυτήρια. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε ότι εδώ μέσα είμαστε εμείς το αφεντικό και με ένα καθαρό γκολ ευτυχήσαμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Τώρα γιατί δεν τελείωσε το ματς, δεν ξέρω.

Και μόνο που κάνουμε αυτή τη συζήτηση είναι κρίμα. Θα πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο, ο νικητής θα πρέπει να κρίνεται στις τέσσερις γραμμές, αυτό που γίνεται δεν είναι ευχάριστο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν την δική τους αλήθεια, θέλουν να υπερασπιστούν την δική τους ομάδα. Η αλήθεια όμως φαίνεται. Ο Μαουρίσιο ήταν πίσω από τον τερματοφύλακα, μας είπε ότι ίσως ήταν πίσω από την γραμμή. Πως είδαν οφσάιντ δεν ξέρω;

Αυτά δεν είναι ο ωραία πράγματα. Ο πρόεδρος μας είπε να φύγουμε από το παιχνίδι, όμως τελικά μείναμε όλοι εκεί. Η ομάδα έμεινε και η κατάσταση είναι αυτή που είναι».

Διαβάστε ακόμη...