"Χρειάζεται ρυθμό ο Σαφράνοβιτς"

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος κέρδισε με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά ο προπονητής της ομάδας έμεινε περισσότερο στα θέματα τραυματισμών.
Πηγή: paok24.com
"Χρειάζεται ρυθμό ο Σαφράνοβιτς"
Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ περιμένει τις επόμενες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μιας και κέρδισε με 3-0 και εύκολα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία. Ο προπονητής της ομάδας του Δικεφάλου κ. Ρίτσι, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα η ομάδα θα έρθει στο γνωστό της δρόμο:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ρίτσι:

"Έχουμε παίξει 8 με 10 ματς με καλή εμφάνιση. Κόντρα στη Σύρο δεν είναι σωστό να πούμε ότι δεν παίξαμε καλά. Είχαμε απουσίες, η Σύρος έπαιξε καλά και μας κέρδισε. Όταν χάνεις ενοχλεί, αλλά για εμάς εκείνο το ματς ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε να βοηθήσουμε τους τραυματίες και έτσι όπως αγωνιστήκαμε παίξαμε καλά.

Σε ένα μέρος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφή. Πήγαινε για 0-3, αλλά κάναμε χαρακίρι στο δεύτερο σετ. Σήμερα παίξαμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους και να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο θέαμα, αλλά με στόχο την ουσία.

Τα δύο άσχημα αποτελέσματα μας βοήθησαν στο να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πιεστούμε. Αν χρησιμοποιήσεις σωστά τις ήττες μπορούν να σε βοηθήσουν. Βέβαι όλοι θέλουμε να μας βοηθάνε οι νίκες.

Ο Κουμεντάκης δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Τα μοναδικά προβλήματα τραυματισμών είναι του Παπαδημητρίου και του Παντακίδη. Θέλω όλοι μπορούν να βοηθήσουν και να είναι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι όταν πρέπει. Θέλω να δώσω τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά που έχουν παίξει λιγότερο να πάρουν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό και εγώ να καταλάβω το τι μπορώ να πάρω από αυτούς.

Αυτή η συζήτηση για τους τραυματισμούς ξεκίνησε στην ομάδα μετά το ματς με τη Σύρο. Είχαμε τα προβλήματα με τις ήττες, αλλά από εδώ και πέρα δε θα έχουμε πρόβλημα στο να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής.

Ο Σαφράνοβιτς δεν είναι 100% έτοιμος, πρέπει να πάρει ρυθμό παίζοντας ολόκληρα παιχνίδια όπως έγινε σήμερα".

Διαβάστε ακόμη...