Το μυαλό στην Καρσίγιακα

Από inpaok.com: Μετά τη σχετική εισήγηση της αστυνομίας, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/3) στις 17:00.
Πηγή: inpaok.com
Το μυαλό στην Καρσίγιακα

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα (η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα αποφασισθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα) και επικεντρώνονται αποκλειστικά στη μεγάλη ρεβάνς της φάσης των «16» του Basketball Champions League με την Καρσίγιακα.

Ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι, μετά τη νίκη του στο PAOK Sports Arena με σκορ 74-68, και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (14/3) στη Σμύρνη θέλει να... τελειώσει τη δουλειά και να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» τροποποιήθηκε, μιας και δεν υπάρχει αγώνας για το πρωτάθλημα, όμως οι προπονήσεις στο Παλατάκι θα συνεχιστούν, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για Τουρκία, νωρίς το πρωί της Τρίτης (13/3).

Διαβάστε ακόμη...