Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία για τον ΠΑΟΚ (pics)

Από gazzetta.gr: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το σημερινό δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 18.00 στην περιοχή της Καμάρας, στον απόηχο της βαριάς τιμωρίας το «Δικεφάλου».
Πηγή: gazzetta.gr
Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία για τον ΠΑΟΚ (pics)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν και να φωνάξουν για τα αιτήματα της ομάδας τους. Χλιάδες κόσμου είχε βγει κατακαλοκαιριάτικα στους δρόμους για την υπόθεση Γαλακτερού το 1993, πάνω από 10.000 κόσμου συγκεντρώθηκε το 1998 στην Καμάρα, με αφορμή τη διαιτησία Παπαπέτρου και την τιμωρία του ΠΑΟΚ σ' ένα άλλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τρία χρόνια μετά στην πλατεία Αγίας Σοφίας έγινε ένα συλλαλητήριο κατά της διοίκησης Μπατατούδη, ενώ ακολούθησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, πάλι στην περιοχή της Καμάρας, το Νοέμβριο του 2007 όταν η διοίκηση Ζαγοράκη αναζητούσε λύση για το θέμα των χρεών προς το δημόσιο και επτά χρόνια αργότερα, το Μάιο του 2014, μετά την εξοντωτική τιμωρία (με την αφαίρεση βαθμών από τα πλέι οφ) της ομάδας αυτή τη φορά υπό την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ προχώρησε σε κάλεσμα ενόψει του σημερινού συλλαλητηρίου, ενώ οι κινητοποιήσεις των οπαδών έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Τρίτης (6/3), με την παρουσία τους στα γραφεία της ΕΡΤ-3 και συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας (7/3), στον ΟΣΕ, στο αεροδρόμιο και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Την ίδια ώρα που οι οπαδοί του «Δικεφάλου» προετοιμάζονται για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας τους, ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη (απουσίασε για δύο ημέρες) το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πάντως, παραμένει άγνωστο αν θα δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο του κόσμου, όπως είχε συμβεί στο συλλαλητήριο το Μάιο του 2014.

Διαβάστε ακόμη...