Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον «Μetropolis»

Από thestival.gr: Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» εισέβαλαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έκαναν παρέμβαση στην εκπομπή του Κώστα Ραπτόπουλου!
Πηγή: thestival.gr
Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον «Μetropolis»

Μετά το αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις», κάνοντας παρέμβαση στην εκπομπή του Κώστα Ραπτόπουλου.

Οι οπαδοί μπήκαν στο στούντιο και κάλεσαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει το «παρόν» στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τιμωρία της ομάδας, όπως και έξω από την Τούμπα την Κυριακή προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Την Κυριακή το ματς θα γίνει με κόσμο. Κι αν δεν γίνει με κόσμο, θα έχει έξω από το γήπεδο 30.000 κόσμο. Εμάς μας νοιάζει ο λαός να είναι ενωμένος» είπε από το μικρόφωνο οπαδός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε «δεν γίνεται για ένα ρολό χαρτί ο ΠΑΟΚ να χάσει το πρωτάθλημα».

Ένας άλλος οπαδός αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας: «Εχθρός μας είναι ο Τίγρης και οι υπάλληλοί του στη Θεσσαλονίκη». Οι οπαδοί στη συνέχεια αποχώρησαν από το στούντιο φωνάζοντας συνθήματα.

Διαβάστε ακόμη...