«Είμαστε καλύτεροι, εμείς θα περάσουμε»

Από paok24.com: To μέλος τους ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και φανατικός φίλος του «Δικεφάλου», ο Χρήστος Καραμπέρης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Libero 107,4», σχολιάζοντας τη νίκη του «Δικεφάλου» κόντρα στην Καρσίγιακα.
Πηγή: paok24.com
«Είμαστε καλύτεροι, εμείς θα περάσουμε»

O κ. Καραμπέρης εξέφρασε την πίστη του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, στάθηκε στην κακή διαιτησία στον χτεσινό αγώνα, μιλώντας και για το σκάνδαλο που βιώνει σε βάρος της η ποδοσφαιρική ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη χτεσινή νίκη του ΠΑΟΚ: H ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αποκλείσει τους Τούρκους, είναι σε πολύ καλή στιγμή. Στα τελευταία ματς παίζει πολύ καλή άμυνα, κάτι που είδαμε και με τα Τρίκαλα και μπορεί να πάει ένα σκαλί πιο πάνω στην Ευρώπη συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Στο φινάλε οι Τούρκοι έβαλαν πολλούς πόντους και μάζεψαν τη διαφορά. Η διαφορά μας είναι πως έχουμε βάθος ως ομάδα, μεγαλύτερο από αυτό της Καρσίγιακα, παρότι έχουμε δώσει πολύ λιγότερα χρήματα.

Για τις κακές διαιτησίες που έχει ο ΠΑΟΚ, κάτι που συνέβη και χτες: Ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα παίζει αυτή την επιθετική άμυνα. Στον ΠΑΟΚ δίνουν πολύ εύκολα τις επαφές και δύσκολα στους αντιπάλους. Άλλο η Ευρώπη κι άλλο η Ελλάδα. Στην Ευρώπη όσα άσχημα βλέπουμε είναι γιατί ορίζονται πολύ κακοί διαιτητές. Και χτες ήταν έξω φρενών ο Πρέλεβιτς, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα μιλήσαμε. Βλέπουν και οι αρχιδιαιτητές της Ευρώπης αυτά τα λάθη, νομίζω ότι μελλοντικά θα καταφέρουν να το λύσουν. Θα πρέπει να έχουμε την αντίστοιχα καλή διαιτησία που είχαν στη Θεσσαλονίκη οι Τούρκοι κι εμείς εκεί. Καλύτερα που κερδίσαμε με 6 πόντους γιατί η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη. Νομίζω ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την Καρσίγιακα, με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο.

Για την χρονιά προσαρμογής του ΠΑΟΚ: Δεν είναι μόνο ο Πέτγουεϊ είναι και όλα τα άλλα παιδιά. Να μπολιαστούν ξένοι και Έλληνες. Ο Τζάκσον που ήρθε ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί 100%. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο που κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Αυτά γίνονται αλλού. Με τη φιλοσοφία που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνος και πιστεύω ότι αυτό θα το βγάλει η ομάδα.

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να χτίσει ελληνικό κορμό: Σε πολύ μεγάλο βαθμό νομίζω η προσπάθεια να χτίσουμε ελληνικό κορμό πηγαίνει καλά. Κατά κάποιον τρόπο έχουμε πετύχει σε αυτό τον τομέα. Περιμένουμε παραπάνω πράγματα από τους ταλαντούχους Έλληνες που έχουμε. Νομίζω μιλάμε για μεγάλα ταλέντα στο ελληνικό μπάσκετ που θα αφήσουν εποχή.

Για το γεγονός ότι δεν υπήρχε πολύς κόσμος χτες στο «Παλατάκι»: Πολλοί είναι οι λόγοι. Χτες εγώ περίμενα 4-5 χιλιάδες κόσμο. Είχε περίπου 2 χιλιάδες κόσμο. Δε με ενοχλεί και πολύ, μας ενδιαφέρει όμως πρώτα να παίζει η ομάδα. Λογικό είναι ο κόσμος να βοηθιέται η ομάδα, ο ΠΑΟΚ είναι ταυτισμένος με τον κόσμο του. Δε γίνεται διαφορετικά.

Το σχόλιο του για όσα γίνονται με αφορμή το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: Υπάρχουν χτυπήματα εναντίον του κ. Σαββίδη κι εναντίον του ΠΑΟΚ. Πρώτα σχετίζεται με πολιτικά συμφέροντα το θέμα και στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ. Όλοι της ΝΔ οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ είναι επαναστάτης από τότε που ιδρύθηκε και έχει γίνει από τον λαό του. Ο κόσμος που αγαπά την ομάδα πρέπει να ακολουθήσει τους οργανωμένους οπαδούς και να προσπαθήσουν να πιέσουν για το σωστό και το δίκαιο και συζητάω για τους βαθμούς. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδοθεί ποτέ ο ΠΑΟΚ είτε μας δώσουν τους βαθμούς είτε όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατό και ικανό παράγοντα και αν δεν τα καταφέρει φέτος θα καταφέρει του χρόνου. Συσπειρωνόμαστε γύρω από τον κ. Σαββίδη και τον βοηθάμε σε ό,τι αποφασίσει. Το ποτάμι δεν έχει επιστροφή, δε φυλάμε κατουρημένες ποδιές.

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του ΠΑΟΚ: Θα τους έλεγα ότι είναι πολύ καλύτεροι από τους συναδέρφους τους από τους παίκτες του ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και ότι όταν φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα ντρέπονται να χάνουν, είναι καλύτεροι, όταν μπαίνουν στο γήπεδο να βλέπουν τους αντιπάλους ως μύγες, αυτή είναι η διαφορά. Πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι, να φύγουν από τον καναπέ, όσοι αγαπάνε την ομάδα αμέσως μετά την οικογένεια τους θα πρέπει να βρεθούν δίπλα σε όλες τις δράσεις του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη...