Σε απολογία ο φροντιστής του ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Νέα κλήση σε απολογία γνωστοποίησε το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Αστέρας Τρίπολης.
Πηγή: thessports.gr
Σε απολογία ο φροντιστής του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίθετα με τα όσα συνέβησαν, ο ποδοσφαιριστής Καλτσάς δεν καλείται σε απολογία ενώ αντίθετα ο φροντιστής του Δικεφάλου Ιωάννης Μετλίδης κλήθηκε από την αρμώδια επιτροπή.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήσης της Λίγκας:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 09/03/2018 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...