Όλα για τη νίκη!

Απο inpaok.com : Η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ έφτασε, καθώς στις 19:30 υποδέχεται την Καρσίγιακα στο Παλατάκι, στα πλαίσια της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των «16» του Basketball Champions League, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα για την πρόκριση.
Πηγή: inpaok.com
Όλα για τη νίκη!

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη μάχη με την τουρκική ομάδα, χωρίς προβλήματα και με τον Τεράν Πέτεγουεϊ να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, θα τα δώσει όλα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά, ενόψει της ρεβάνς στη Σμύρνη (14/3).

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση επί των Τρικάλων με σκορ 58-54, η οποία συνοδεύτηκε από μετριότατη εμφάνιση, γεγονός που «λειτούργησε» ως καμπανάκι στην ομάδα, η οποία πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη για να κερδίσει την Καρσίγιακα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η παρουσία της τουρκικής ομάδας στην Ευρώπη, σε σχέση με την πορεία της στο εγχώριο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι, ότι ενώ στο BCL έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 85,1 πόντους και πέρασε άνετα στα νοκ-άουτ, στην τουρκική Λίγκα βρίσκεται μια «ανάσα» από τη ζώνη του υποβιβασμού με 13 ήττες και μόλις 6 νίκες.

Όπως κάθε φορά, το INPAOK θα βρίσκεται από νωρίς στο Παλατάκι για να σας ενημερώνει live για την εξέλιξη της αναμέτρησης και όλο το ρεπορτάζ, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...