"Διαφορετικό παιχνίδι με την Καρσίγιακα"

Από novasports.gr: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τις κρίσημες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, με την Καρσίγιακα για τους "16" του Basketaball Champions League.
Πηγή: novasports.gr
"Διαφορετικό παιχνίδι με την Καρσίγιακα"

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

"Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλό μας. Η Καρσίγιακα είναι μια εξαιρετική ομάδα με ταλέντο και προσωπικότητα, με Αμερικανούς υψηλού επιπέδου. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο".

Γιατην κακή εμφάνιση με τα Τρίκαλα και αν μπορεί να επηρεάσει: "Δεν παίξαμε πολύ καλά κοντά στα Τρίκαλα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες του αγώνα με την Καρσίγιακα και διαφορετικό το κίνητρο. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να πιέσουμε στην άμυνα, να ελέγξουμε το ρυθμό και να κατεβάσουμε το μέσο όρο τους στην επίθεση".

Για το αν υπάρχει στο μυαλό η διαφορά στον πρώτο αγώνα: "Θεωρώ, ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Η Καρσίγιακα στηρίζεται πολύ στην έδρα της. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά αύριο, θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στη ρεβάνς".

Για την ήττα της Καρσίγιακα στο τουρκικό πρωτάθλημα: "Όλοι ξέρετε πόσο δύσκολο είναι το τουρκικό πρωτάθλημα. Η πορεία της Καρσίγιακα στο τουρκικό πρωτάθλημα είναι αντίθετη από την ευρωπαϊκή της παρουσία οπότε δεν τη λαμβάνουμε υπόψη μας".

Για την παρουσία του κόσμου στον αυριανό αγώνα: "Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Όλοι στο τμήμα μπάσκετ είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε το μοναδικό τμήμα του ΠΑΟΚ που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη το μήνα Μάρτιο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας!".

Διαβάστε ακόμη...