"Ισχυρό το κίνητρο της πρόκρισης"

Από novasports.gr: Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μίλησε στις κάμερες των καναλιών Novasports για τις διπλές ανμετρήσεις με την Καρσίγιακα για τους "16" του Basketaball Champions League.
Πηγή: novasports.gr
"Ισχυρό το κίνητρο της πρόκρισης"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του στη μύτη και την ειδική μάσκα που φοράει: "Είναι δύσκολο σε επίπεδο προσαρμογής να αγωνίζομαι με την μάσκα. Το ξεπερνάω όμως σιγά σιγά και είμαι χαρούμενος που έστω και έτσι μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω με σπασμένη μύτη. Είναι ένα θέμα που αγγίζει περισσότερο τον αθλητή από κάποιους άλλους τραυματισμούς, γιατί προσέχεις πολύ περισσότερο, αλλά θα το ξεπεράσω".

Για το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα: "Μπορεί να υπάρχει διαφορετικότητα με τη μάσκα το ένστικτο όμως του αθλητή δεν αλλάζει. Ηταν μια φάση που μου βγήκε όπως ακριβώς την σκέφτηκα και έκανα αυτό που με οδήγησε το μυαλό μου και ήταν ένα εντυπωσιακό κάρφωμα".

Στη συνέχεια, είπε: "Δεν είμαι υπέρ ήρωας όπως θα ήμουν ενδεχομένως σε ταινία με την εικόνα που έχω πλέον φορώντας την μάσκα. Είμαι ο άνθρωπος πίσω από μία μάσκα απλώς (γέλια). Όλα για εμάς ξεκινούν από την άμυνα, εκεί είναι το "κλειδί" μας".

Σε ό,τι αφορά την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι, είπε: "Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα΄, να εκτελέσουμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Οι αριθμοί δείχνουν την ποιότητά της Καρσίγιακα, είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος και εμείς περιμένουμε να δούμε αύριο τι θα παρουσιάσουμε".

Σχετικά με το που θα δώσει βάρος ο ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Ο Ουόυρες είναι παίκτης καταλύτης στο παιχνίδι τους. Βασικό σημείο για εμάς είναι να παίξουμε σαν σύνολο, να παίξουμε καλά και να μοιράσουμε επιθετικά το παιχνίδι μας και να είμαστε αποτελεσματικοί".

Για το κίνητρο της πρόκρισης: "Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει το ποιος το θέλει περισσότερο, θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, έχουμε ισχυρό κίνητρο για να προκριθούμε για πρώτη φορά στους "8" του BCL, όμως δεν βιαζόμαστε είναι δύο παιχνίδια και μας νοιάζει μόνο το αυριανό. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στο μομέντουμ που έχουμε από τον Δεκέμβριο και μετά".

Για τα δύο πρόσωπα της Καρσίγιακα σε BCL και τουρκικό πρωτάθλημα, είπε: "Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν παίζει ρόλο οι διαφορές που παρουσιάζει ως ομάδα η Καρσίγιακα. Είναι ικανή ομάδα, έχει δείξει τι μπορεί να πετύχει, δεν υποτιμάμε κανέναν, έχουν κι αυτοί ισχυρό κίνητρο και θέλουμε και οι δύο ομάδες την πρόκριση".

Διαβάστε ακόμη...