Πριμ Σαββίδη στους παίκτες για τη... νίκη επί του Ολυμπιακού

Από sdna.gr:Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πως το πριμ νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό ισχύει κανονικά, καθώς θεωρεί νικήτρια την ομάδα του - «Χρυσάφι» για το απόλυτο ως το τέλος της σεζόν!
Πηγή: sdna.gr
Πριμ Σαββίδη στους παίκτες για τη... νίκη επί του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βάσει εσωτερικού κανονισμού που έχουν αμείβονται με πριμ έπειτα από κάθε νίκη που επιτυγχάνουν στο πρωτάθλημα. Σήμερα, λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Τρίπολη και στο περιθώριο της ομιλίας του προς την ομάδα, ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως θα παραλάβουν κανονικά πριμ... νίκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού ο ίδιος θεωρεί το παιχνίδι σαν να έγινε και να το κέρδισε η ομάδα του.

Επίσης, δεν έμεινε μόνο εκεί και υποσχέθηκε ένα εξαιρετικό υψηλό πριμ σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνουν το απόλυτο (σ.σ. το επτά στα επτά δηλαδή), μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν μη τι άλλο, με την κίνησή του αυτή ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε για άλλη μία φορά, πόσο δίπλα και πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα και θέλει να επιβραβεύσει τους παίκτες του Δικεφάλου.

Πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως κάτι ανάλογο είχε πράξει και μέσα από δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν είχε τονίσει πως για τον ίδιο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σαν να έγινε και να το κέρδισε η δική του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...