Παράξενη στάση από την αναπληρώτρια

Από paok24.com: Αρκετά ερωτηματικά προκάλεσε η στάση της αναπληρώτριας Μαρίας Σκολαρίκη, αναφορικά με την χθεσινή εκδίκαση του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Παράξενη στάση από την αναπληρώτρια

Χθες, μέσα από το PAOK24 μεταφέραμε όλα όσα έγιναν στην εκδίκαση αναφορικά με τον Όσκαρ Γκαρσία, με τον ρέφερι Αρετόπουλο να αναιρεί ακόμα και τον εαυτό του.

Ωστόσο, αρκετά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν από το γεγονός πως η δικαστής της υπόθεσης, Μαρία Σκολαρίκη, ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον ρέφερι του ντέρμπι.

Και αυτό διότι η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή ήταν εκπρόθεσμη, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να γίνει 48 ώρες μετά τον αγώνα και όχι 96 ώρες μετά, όπως και έγινε!

Πρόκειται για μια παράξενη στάση η οποία προκάλεσε ερωτήματα, την ώρα που φυσικά και η ΚΕΔ δήλωνε άγνοια για τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, που στην πραγματικότητα ήταν... κατάθεση στο πειθαρχικό όργανο.

Παράλληλα όμως, είναι ξεκάθαρος και ο Κ.Α.Π, όπου σημειώνεται πως το «φύλλο αγώνα» έχει μεγαλύτερη ισχύ από οποιαδήποτε συμπληρωματική έκθεση.

Διαβάστε ακόμη...