Εν αγνοία της ΚΕΔ η «κατάθεση» Αρετόπουλου!

Από sdna.gr: Άγνοια δήλωνε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ΚΕΔ για τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, που στην πραγματικότητα ήταν... κατάθεση στο πειθαρχικό όργανο. Μια ενέργεια που έχει προβληματίσει τους υπευθύνους της διαιτησίας.
Πηγή: sdna.gr
Εν αγνοία της ΚΕΔ η «κατάθεση» Αρετόπουλου!

Η συμπληρωματική έκθεση του Αλέξανδρου Αρετόπουλου άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε θέση ισχύος με βάση τα δεδομένα του φύλου αγώνα, καθώς αφενός δεν ανέφερε για ποιο λόγο δεν ξεκίνησε το ματς κι αφετέρου άφηνε εκτεθειμένο τον Ολυμπιακό για την παράνομη παρουσία του Γκαρσία.

Ωστόσο μετά από συντονισμένες ενέργειες της αναπληρώτριας προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής, Μαρίας Σκολαρίκη, ζητήθηκε η συμπληρωματική έκθεση του Τρικαλινού ρέφερι, που επί της ουσίας πρόκειται για κατάθεση. Η ενέργεια του διεθνούς διαιτητή είναι αλήθεια πως ξάφνιασε τα μέλη της ΚΕΔ, καθώς ναι μεν δεν παραβίασε κάποιον κανονισμό, αλλά από την άλλη τίθεται ηθικό ζήτημα για την εν λόγω πρωτοβουλία χωρίς να έχει ενημερώσει τους επικεφαλής της διαιτησίας, οι οποίοι εξέφραζαν τον προβληματισμό τους όταν ενημερώθηκαν. Η αλλαγή του Φύλλου Αγώνα είναι κάτι ασυνήθιστο σε διαιτητικό επίπεδο, για αυτό άλλωστε και χρειάστηκε 4 ώρες το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα προκειμένου να το συμπληρώσει επιμελώς ή... αμελώς κατά τη δική του κρίση όπως αποδείχθηκε από την συμπληρωματική που έκανε.

Πέραν όλων των άλλων εξάλλου, οι επικεφαλής της ΚΕΔ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο του εμπιστεύτηκαν δύσκολα παιχνίδια τις τελευταίες μέρες, όπως ήταν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν έμελλε να ξεκινήσει, αλλά και το ΑΕΚ-Πανιώνιος γι' αυτή την αγωνιστική.

Κάπως έτσι έμελλε να γίνει πρόσωπο των ημερών ένας διαιτητής, το κυριότερο όμως όχι για τις διαιτητικές του αποφάσεις, αλλά για τις πρωτοβουλίες που έλαβε εκτός γηπέδου.

Ωστόσο ο Αρετόπουλος όχι μόνο απέκρυψε το γεγονός της πρωτοφανούς τροποποίησης του φύλλου αγώνα, που δημιουργεί μάλιστα κι επικίνδυνο δεδικασμένο σε διαιτητικό επίπεδο, αλλά ορίστηκε και σε σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...