«Ύπουλη η συμπληρωματική Έκθεση, γιατί δεν τα έγραψε στο φύλλο αγώνα;»

Aπό sdna.gr: «Ύπουλη» χαρακτήρισαν την συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι, αναρωτούμενοι «γιατί δεν τα έγραψε στο φύλλο αγώνα».
Πηγή: sdna.gr
«Ύπουλη η συμπληρωματική Έκθεση, γιατί δεν τα έγραψε στο φύλλο αγώνα;»

Με δηκτικό τρόπο σχολίασαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης και Μάκης Γκαγκάτσης, την συμπληρωματική Έκθεση που έστειλε ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας με τον oλυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ την προηγούμενη Κυριακή, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, καθώς σε αυτήν αναφέρεται ότι ματαίωσε το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής λόγω τραυματισμού αξιωματούχου ομάδας που βρισκόταν νομότυπα στον αγωνιστικό χώρο.

«Με έκπληξη πήραμε την συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή. Αγνοούμε το πώς ζητήθηκε. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση. Ζητούμε να αναβληθεί ή να διακοπεί η εκδίκαση για να κληθεί ο Αρετόπουλος και να εξεταστεί. Γιατί άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα λέει στη νέα Έκθεση. Επίσης ζητούμε να κληθεί ο προπονητής του oλυμπιακού. Να κληθεί και ο ιατρός του αγώνα. Ύπουλη η συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου», ανέφερε στην εκδίκαση της υπόθεσης ο κ. Μαυρομμάτης.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε: «Τουλάχιστον ύποπτο το γεγονός. Έκανε τέσσερις ώρες για να κλείσει το φύλλο αγώνα, θα μπορούσε να τα γράψει εκείνη τη στιγμή. Έρχεται μετά από πέντε μέρες με συμπληρωματική Έκθεση που αντικρούεται με την αρχική. Είναι ύποπτο. Υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε η συμπληρωματική; Πώς ζητήθηκε; Δεν έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια συμπληρωματική Έκθεση διαιτητή», με τον Λάμπρο Μπίρδα να τονίζει τις αντιφάσεις στην συμπληρωματική Έκθεση του Αρετόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...