Ο... 50αρης Πρίγιοβιτς και ο... 150αρης Βιεϊρίνια

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης πήρε διπλό πρόκρισης απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με το τελικό 1-3, να... στέλνει τον Δικέφαλο ουσιαστικά με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: sdna.gr
Ο... 50αρης Πρίγιοβιτς και ο... 150αρης Βιεϊρίνια

Η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, ωστόσο, απέκτησε ιδιαίτερο τόνο για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που σημείωσαν ρεκόρ καριέρας με την φανέλα του Δικεφάλου, όσον αφορά τις συμμετοχές.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε τις 150 συμμετοχές στην καριέρα του ως παίκτης του Δικεφάλου, ενώ ο Σέρβος επιθετικός, έφτασε τις 50 εμφανίσεις στα "ασπρόμαυρα".

Ο Βιεϊρίνια στις 150 συμμετοχές, που έχει καταγράψει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει σημειώσει 29 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 30 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον αρχηγό των "ασπρόμαυρων" την φετινή σεζόν να έχει καταγράψει, 21 συμμετοχές, με ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Ο Πρίγιοβιτς ξεπέρασε Βιεϊρίνια στο σκοράρισμα

Ρεκόρ καριέρας με την φανέλα του ΠΑΟΚ σημείωσε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο συμπλήρωσε 50 συμμετοχές, με την φανέλα του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σέρβος επιθετικός μάλιστα σημείωσε το 20ο του γκολ μέσα στη σεζόν, φτάνοντας τα 30 συνολικά με την φανέλα του Δικεφάλου, ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο στη σχετική λίστα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Την φετινή σεζόν ο 27χρονος επιθετικός εξελίσσεται στο απόλυτο σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ στην επίθεση, καταγράφοντας σε 30 εμφανίσεις, 20 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου, αλλά και εκ των πρώτων σκόρερ σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη...