Η ώρα της αλήθειας!

Από paok24.com: Τα ψέμματα (του Ολυμπιακού) τελείωσαν. Σήμερα στις 16:00, ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποδομήσει όλους τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού και του Όσκαρ Γκαρθία και θα αποδείξει πως ο τραυματισμός του Ισπανού ήταν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου!
Πηγή: paok24.com
Η ώρα της αλήθειας!

Ενώπιον της πρωτοδίκη Μαρίας Σκολαρίκη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπούμενη από τους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα έχει έναν και αποκλειστικό στόχο. Να δει την αλήθεια να λάμπει! Ποια είναι η αλήθεια; Το ότι ουδέποτε ο Όσκαρ Γκαρθία τραυματίστηκε στην Τούμπα και κατ΄ επέκταση ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο!

Εάν φυσικά οι "ερυθρόλευκοι" δεν ζητήσουν (και πάρουν) αναβολή, οι νομικοί του ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν κατά πρώτο λόγο την τιμωρία του Ολυμπιακού για διακωμώδηση του αθλήματος και κατά δεύτερο την διεξαγωγή του αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντικρούσουν όλους τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού και να αποδείξουν πως το περιβόητο πλέον ρολό της ταμειακής μηχανής δεν βρήκε τον Ισπανό ούτε στο κεφάλι, ούτε στο πάνω χείλος, ούτε στο κάτω χείλος, ούτε στον λαιμό, ούτε στο... στέρνο!

Τα "όπλα" του Δικεφάλου, πολλά. Τα βασικότερα από αυτά, τα βίντεο που αποδεικνύουν πως το ρολό χαρτιού βρίσκει τον Γκαρθία στην κουκούλα του μπουφάν του, το γεγονός πως ο Ισπανός - που έχει κληθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέσει ως μάρτυρας - δεν εξετάστηκε αμέσως από τον γιατρό του αγώνα αλλά είκοσι λεπτά αργότερα με υπαιτιότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, η γνωμάτευση του γιατρού που αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν συνέτρεχε λόγος που να εμπόδιζε τον Γκαρθία να ασκήσει τα καθήκοντά του, αλλά και το φύλλο αγώνα όπως και η έκθεση του παρατηρητή.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν ξεκάθαρα λόγο για πρόκληση τραυματισμού στον Γκαρθία ή αυτοτραυματισμό του, με τον ίδιο να πιάνει αρχικά ολόκληρο το πρόσωπό του, στη συνέχεια το στόμα του, τελικά βγήκε από την Τούμπα με ένα... βαμβάκι στα χείλη και κατέληξε με... κολάρο, ενώ πήρε μόνος του εξιτήριο από το νοσοκομείο χωρίς να παρέλθουν οι προβλεπόμενες ώρες που του συνέστησαν οι γιατρο΄θ, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και τα ρεπορτάζ της συνδρομητικής τηλεόρασης, βάσει των οποίων ο Γκαρθία χτυπήθηκε στο μάτι, όπως μετέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ακόμα, θα χρησιμοποιηθεί η... σοκαριστική φωτογραφία που διέρρευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Γκαρθία να είναι... τραυματισμένος τόσο στο πάνω χείλος όσο και στο κάτω, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός στο Διαβαλκανικό κέντρο, το γεγονός πως μετέβη σε αυτό με ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και η φράση "παίρνω την ομάδα και φεύγω" του Σάββα Θεοδωρίδη στον Αρετόπουλο αμέσως μετά το περιστατικό και πριν καν εξεταστεί ο Γκαρθία, που σαφέστατα υποδεικνύει την... ετοιμότητα και την πρόθεση των Πειραιωτών να μην αγωνιστούν στην Τούμπα.

Τα παραπάνω δεν θα είναι τα μοναδικά "όπλα" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατατεθούν και άλλες εκθέσεις αξιωματούχων και θα υπάρξουν μαρτυρίες για το ότι η ατμόσφαιρα της Τούμπας ήταν εξαιρετική και πως συνέτρεχαν όλες οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί το ντέρμπι χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των Πειραιωτών, ενώ - εάν χρειαστεί σε περίπτωση που στον Ολυμπιακό προσπαθήσουν να εξισώσουν την ιστορία του Γκαρθία με τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς πέρσι στη Λεωφόρο - η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να αποδείξει πως οι δύο ιστορίες απλά δεν έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη...