«Ζούμε ξεχωριστές στιγμές με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Λάτιν υπογραφή είχε η νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 3-1, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ζοσέ Μαουρίσιο να χρίζεται σκόρερ και τον Μάρσιο Αζεβέδο, να βγάζει την ασίστ στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για το 2-0 του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«Ζούμε ξεχωριστές στιγμές με τον ΠΑΟΚ»

Οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μίλησαν σε ιστοσελίδα της πατρίδας τους, με τον Μαουρίσιο να στέκεται στο νικηφόρο σερί των «ασπρόμαυρων» και την δουλειά που χρειάζεται, ενώ ο Μάρσιο Αζεβεδο στάθηκε στην άμεση προσαρμογή του στον Δικέφαλο και το πώς νιώθει στη Θεσσαλονίκη

«Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, που βοηθάω τον ΠΑΟΚ με τα γκολ μου. Προσπαθώ να πατάω στην αντίπαλη περιοχή όσο πιο πολύ μπορώ. Ζούμε μια ξεχωριστή στιγμή με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το αήττητο ρεκόρ μας, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τα πράγματα όπως έχουν», ανέφερε ο Μαουρίσιο.

Ο Μάρσιο Αζεβέδο με την σειρά του πρόσθεσε:

«Η προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη δυνατή. Αυτό ήταν το τέταρτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ελπίζω αυτή να ήταν η πρώτη από πολλές ασίστ στη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...