Δε βρέχει, σας φτύνουν!

Από inpaok.com: Ο Κέβιν Μιραλάς (αυτό το «καλό» παιδί από το Βέλγιο, που επέστρεψε στον Πειραιά για να συνεχίσει να διδάσκει «ήθος») είχε φτύσει τον Βασίλη Μπάρκα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο.
Πηγή: inpaok.com
Δε βρέχει, σας φτύνουν!

Ωστόσο ο γκολκίπερ της ΑΕΚ φέρεται ότι ζήτησε από τους ανθρώπους της Ένωσης να μην προχωρήσουν σε καταγγελία!!!

Κύριοι δε βρέχει! Σας φτύνουν…

Στο ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ο Κέβιν Μιραλάς ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές όταν και έφτυσε τον Βασίλη Μπάρκα.

Η συγκεκριμένη φάση «ξέφυγε» από τον διαιτητή (και τους βοηθούς του, και τον παρατηρητή και προς το παρόν έχει διαφύγει της προσοχής και του εισαγγελέα…), ωστόσο στη συνέχεια δεν υπήρξε ούτε αυτεπάγγελτη παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (έως τώρα) αλλά ούτε και καταγγελία της ΑΕΚ στα αρμόδια όργανα.

Σύμφωνα αθηναϊκή εφημερίδα οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρώτησαν τον Βασίλη Μπάρκα αν συμφωνεί στο να προχωρήσουν σε καταγγελία εις βάρος του Μιραλάς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να είναι αρνητικός!

Συγκεκριμένα ο Μπάρκας είπε: «Σε καμία περίπτωση. Ο Κέβιν είναι συνάδελφός μου, εντάξει, ξέφυγε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει καταγγελία εναντίον του με εμένα πρωταγωνιστή».

Ναι, συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα (να φτύνει ένας παίκτης κάποιον άλλον και άλλα πολλά) αλλά υπάρχουν κυρώσεις για αυτόν που «ξεφεύγει». Αλλά είπαμε: ο Μιραλάς είναι… πολύ πολύ καλό παιδί και η ΑΕΚ προφανώς δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Ολυμπιακό. Κι ας της έκλεψε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά το 2008 με την υπόθεση Βάλνερ… Έλα μωρέ τώρα… Πέρασαν 10 χρόνια. Ποιος τα θυμάται αυτά…

«Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά…», που λέει και το τραγούδι του Γιώργου Κοινούση.

Διαβάστε ακόμη...