Και η ΑΝΑΔΟΜΩ στηρίζει το PAOK Energy

Από paokbc.gr: H εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ, είναι χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας μπάσκετ. Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, είναι και η απόφαση του προέδρου και CEO της ΑΝΑΔΟΜΩ κ.Νίκου Κωνσταντινίδη, να συμμετέχει η ΑΝΑΔΟΜΩ στο PAOK Energy, στο πρωτοποριακό project, που δημιούργησαν η WATT+VOLT και ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokbc.gr
Και η ΑΝΑΔΟΜΩ στηρίζει το PAOK Energy

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στη διάρκεια των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος PAOK Energy, από την Σοφία Μαυρουδή (project leader του PAOK Energy) και την Πόπη Πρωτοπαπαδάκη (assistant manager της ΑΝΑΔΟΜΩ).

Η Σοφία Μαυρουδή τόνισε σχετικά: «Είναι μία ευχάριστη ευκαιρία για μας το γεγονός ότι η ΑΝΑΔΟΜΩ, η οποία χρόνια τώρα στηρίζει κάθε προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αποφάσισε να στηρίξει και το νέο εγχείρημα που από κοινού κάνουν η WATT+VOLT με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, το PAOK Energy. Είναι εδώ και σε αυτή την προσπάθειά μας και εύχομαι να είναι η αρχή μίας νέας συνεργασίας και η συνέχεια όλων όσων έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Από την πλευρά της η assistant manager της ΑΝΑΔΟΜΩ Η Πόπη Πρωτοπαπαδάκη δήλωσε: «Ο CEO της εταιρίας μας, Νίκο Κωνσταντινίδης θα ήθελε πολύ να είναι εδώ σήμερα, άλλωστε δεν λείπει από κανένα παιχνίδι και καμία εκδήλωση του ΠΑΟΚ, αλλά απουσιάσει σε ένα έργο στη Σαντορίνη. Συγχαίρουμε τον ΠΑΟΚ και την WATT+VOLT για αυτή την συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η ΑΝΑΔΟΜΩ είναι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ και το αποδεικνύει συνεχώς και με αυτή την σύνδεση».

Διαβάστε ακόμη...