Δικηγόρος του ΟΣΦΠ: Αθωώνει ΠΑΟΚ, εκθέτει Γκαρσία και καλεί να τον απολύσουν

Από arenafm.gr: Ο κ. Γ.Βήττας, που υπογράφει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύεται με ένα ποστ του στο facebook σε κορυφαίο μάρτυρα υπεράσπισης του ΠΑΟΚ, έναντι κάθε αιτίασης τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρσία.
Πηγή: arenafm.gr
Δικηγόρος του ΟΣΦΠ: Αθωώνει ΠΑΟΚ, εκθέτει Γκαρσία και καλεί να τον απολύσουν

Ο κ. Βήττας (υπογράφει εξώδικο κατά του ARENA 89,4 FM και του Νίκου Τζαντζαρά όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο), είναι χρόνια σε υποθέσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, όντας μεταξύ άλλων και νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο κ. Βήττας λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, με τον αυθορμητισμό της στιγμής αλλά χωρίς αυτός να αναιρεί και τις νομικές του γνώσεις τις οποίες άλλωστε επικαλείται, παίρνει μια ξεκάθαρη θέση: Δεν υπάρχει κατά την κρίση του τραυματισμός. Και προχωρά και ένα βήμα παραπέρα: Κρίνει ως αιτία απόλυσης τη συμπεριφορά Γκαρσία, που εκθέτει τον ΟΣΦΠ. Του οποίου και αυτό έχει τεράστιο ηθικό και σημειολογικό βάρος, είναι πληρεξούσιος δικηγόρος στην πόλη μας.

Γράφει ο κ. Βήττας: «Το ρολό χαρτί ταμειακής είναι κάτι βαρύ. ΟΜΩΣ το συγκεκριμένο χαρτί έχει ανοίξει ήδη και μάλιστα με πολύ μεγάλη ουρά που σημαίνει ότι έχει ΚΟΨΕΙ και ταχύτητα και βάρος, καθώς έχει ξεδιπλωθεί. Συνεπώς ότι και να πει οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΘΑ πιστέψω ΠΟΤΕ ότι έγινε κάτι, που αληθινά είναι τέτοιο που να προκαλέσει όλο αυτό. Η δική μου συνείδηση και η ελάχιστη γνώση στο ποινικό δίκαιο οδηγεί ΜΟΝΟ σε αυτό το συμπέρασμα. Το χαρτί ακούμπησε και ΔΕΝ χτύπησε. Ο Ολυμπιακός απόψε θα πρέπει να απολύσει τον προπονητή του. ΑΠΛΑ και ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ. (Θα θυμίσω τον αρσενικό Βαλβέρδε σε αντίστοιχο περιστατικό με μπουκάλι νερό).

Διαβάστε ακόμη...