Αυτός που πίστεψε στον Ουάρντα

Από inpaok.gr: Η φετινή παρουσία του Αμρ Ουάρντα στη Super League, είναι άκρως εντυπωσική. Ο Αιγύπτιος έχει πάρει… από το χέρι τον Ατρόμητο και τον οδηγεί σε μια από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Πηγή: inpaok.gr
Αυτός που πίστεψε στον Ουάρντα

Ωστόσο φέτος δεν ήταν όλα ρόδινα για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς το καλοκαίρι έφτασε κοντά σε έναν ποδοσφαιρικό «θάνατο», αφού ήταν εκτός πλάνων του τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, λόγω της συμπεριφοράς του, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να αποδεσμεύσει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος του στοίχησε 600 χιλιάδες ευρώ και ήταν μια επένδυση για το μέλλον.

Κάπου εκεί μπήκε στην υπόθεση ο Λούμπος Μίχελ, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής, πίεσε τον Στανόγεβιτς, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ουάρντα και να τον δεχτεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Όπως έλεγε τότε ο ιθύνοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δουλειά του τεχνικού διευθυντή δεν είναι μόνο να πουλάει και να αγοράζει παίκτες, αλλά να προστατεύει και τις επενδύσεις που έχει κάνει η ομάδα.

O 49χρονος πίστεψε και πιστεύει στο ταλέντο του Ουάρντα και ένας από τους λόγους που ο Αιγύπτιος ανήκει ακόμα στον ΠΑΟΚ, είναι η επιμονή του Μίχελ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Μίχελ μέχρι και σήμερα, γνωρίζοντας πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση χαρακτήρα-ποδοσφαιριστή, μιλάει καθημερινά και με τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και με τον πατέρα του έτσι ώστε να διαπιστώνει προσωπικά ο ίδιος πως όλα κυλλούν… ρολόι.

Δεν είναι τυχαίο, πως όταν οι δύο άγνωστοι απείλησαν τον Ουάρντα, ο πρώτος αριθμός που σχηματίστηκε στο τηλέφωνο του, ήταν αυτός του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Ο Αφρικανός παίκτης θεωρεί ποδοσφαιρικό του πατέρα τον Σλοβάκο και για αυτό το λόγο σέβεται τα λόγια του και τις συμβουλές του. Μάλιστα μια από αυτές ήταν το να προτιμήσει τον Ατρόμητο για να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν και όχι κάποιον από τους αιγυπτιακούς συλλόγους, που ασκούσαν ασφυκτικό πρέσινγκ στον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...