«Καθαρή νίκη και… βλέπουμε»

Από inpaok: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Σασταμάλα που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη (24/2) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.
Πηγή: inpaok.com
«Καθαρή νίκη και… βλέπουμε»

Ως γνωστόν, στο έμψυχο δυναμικό του Δικεφάλου υπάρχουν αξιόπιστοι παίκτες για τις θέσεις των ακραίων που μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, και ένας από αυτούς είναι ο Σωτήρης Σωτηρίου.

Ο 32χρονος άσος των «ασπρόμαυρων» μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK και αναφέρθηκε για το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Φινλανδίας, ενώ δεν παρέλειψε στείλει και το δικό του μήνυμα ενόψει του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού και της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Σωτηρίου στο INPAOK:

Παρά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου, πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει και βρίσκει το δρόμο του ενόψει μιας περιόδου με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια όπως είπες και προσπαθούμε όλοι μαζί να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Πιστεύω ότι στα Play Off η ομάδα θα είναι όπως πρέπει».

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μια «καθαρή» νίκη απέναντι στην Σασταμάλα την Τετάρτη και παράλληλα να χάσει μία εκ των Σαμόντ και Μπερλίν. Είσαι αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα βρεθείτε στην επόμενη φάση;

«Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε η ομάδα να πάρει την «καθαρή» νίκη και έπειτα θα περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στον κόσμο της ομάδας για το πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στους Φιλανδούς;

«Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας αύριο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι από και πέρα όπως είναι άλλωστε, ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας στο τέλος».

Πραγματοποίησες μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Σου έδωσε μια ψυχολογική ώθηση ενόψει τον επόμενων αγώνων;  

«Ήταν όντως μια γεμάτη εμφάνιση μετά από καιρό. Νομίζω με βοήθησε να βρω ρυθμό για τη συνέχεια, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Θεωρείς ότι η ζώνη των ακραίων είναι το δυνατό σημείο του φετινού ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ότι είμαστε δυνατοί σε όλα τα σημεία και σε όλες τις θέσεις. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και μπορούν όλοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, όποτε τους ζητηθεί».

Διαβάστε ακόμη...