«Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είδαν θεατρική παράσταση»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντώνης Μαυρέας, μιλώντας για τα τεκταινόμενα του ντέρμπι του Δικεφάλου με τον  Ολυμπιακό  που δεν ξεκίνησε ποτέ.
Πηγή: arenafm.gr
«Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είδαν θεατρική παράσταση»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιόφωνο του Arena FM 89,4:

Για την άποψη του για τα σκηνικά πριν την έναρξη του παιχνιδιού:

“Πρώτον καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται. Αλλά τέτοια Τούμπα δεν θα ξανασυναντήσουμε ποτέ. Ήταν θέατρο του παραλόγου, ντρέπομαι πραγματικά, το ματς έπρεπε να γίνει. Είμαι αγανακτισμένος. Όχι μόνο εγώ. Όλος ο κόσμος είναι, που περίμενε να δει ένα πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ιστορικές μεγάλες ομάδες και δεν το είδαμε. Όχι έπιανε το ζυγωματικό του, μετά το μάτι μετά το χείλος και οτιδήποτε άλλο. Αν πίστευε ότι μπορούσε να νικήσει, να παιχνίδι να έμπαινε να παίξει. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για το περσινό, εγώ λέω για το τώρα. Ότι πληρώνουμε αυτό που έκανε ο Ίβιτς και άλλα τέτοια. Το τώρα μετράει. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εφτά αγώνες κεκλεισμένων. Είναι πρώτος, θα παραμείνει πρώτος και θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα που θα έχουμε πάρει. Φέτος δεν φοβάμαι κανέναν και δεν θα φοβηθώ. Όλα όσα έκανε η ομάδα φέτος με την οργάνωση και όλα αυτά. Αν όντως δεν ήταν δηλωμένος ο Γκαρθία, είναι να γελάει κανείς. Ούτε στα πράσινα πουλιά Καλαμάτας που ηγούμαι αυτής της ομάδας, δεν γίνονται αυτά. Είναι για γέλια αυτά τα πράγματα. Υπήρχε ένα γεμάτο γήπεδο, φάγανε του κόσμου την βροχή και είδαν αυτά τα πράγματα;

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

“Πολύ αξιόλογη ομάδα ο Αστέρας. Θεωρώ πως πλέον ο ΠΑΟΚ τα καταφέρνει και εκτός έδρας, μπορεί να μην είναι άτρωτος, αλλά είναι καλός και τα παίρνει τα παιχνίδια, με τον έναν η τον άλλον τρόπο. Οι παίκτες είναι εξοργισμένοι και θυμωμένοι και θα πάμε καλά. Τον κόσμο φοβάμαι, μην πάτε στην Λαμία μην πάτε από δω, από κει, μην πάτε στα Γιάννενα. Δεν μπορείς να τον κρατήσεις τον κόσμο έτσι. Βγήκε χθες προς τιμήν του ο Σαββίδης και είπε συγγνώμη προς τον κόσμο.Φυσικά συγγνώμη. Από όλον τον κόσμο ήρθαν να δουν το ματς. Από Γερμανία φίλοι μου από το εξωτερικό, από παντού. Και το μόνο που είδαν ήταν θεατρική παράσταση. Πιστεύω θα το πάρουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα.»

Διαβάστε ακόμη...