Η αλήθεια για τον γιατρό!

Από paok24.com: Από την Κυριακή το απόγευμα έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού να γίνει το άσπρο... μαύρο.
Πηγή: paok24.com
Η αλήθεια για τον γιατρό!

Ωστόσο, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί, όσο κι αν προσπαθούν στον Πειραιά να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η... κόκκινη προπαγάνδα, άγγιξε μέχρι και τον γιατρό του αγώνα, τον οποίο δεν άφηναν να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία για... 20 λεπτά (!), με τους Πειραιώτες να κάνουν λόγο για... γιατρό του ΠΑΟΚ!

Κάτι που φυσικά, δεν έχει καμία βάση, καθώς ο γιατρός αγώνα στην Τούμπα, Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, είναι πιστοποιημένος από την Super League.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί, είναι ότι γιατρός του ΠΑΟΚ ήταν ο Μανώλης Παπακώστας, ενώ γιατρός του Ολυμπιακού ο κ.Θέος, άσχετα αν στον Ολυμπιακό προσπαθούν να πείσουν ότι ίσχυε κάτι άλλο, με τον κ.Ουσαντζόπουλο να είναι γιατρός και στις Ακαδημίες του "Δικεφάλου", αλλά στην πρώτη ομάδα.

Από το "κόκκινο" στρατόπεδο, έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια να αποδομηθεί ο Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, επειδή φυσικά δεν συμφέρει κανέναν στον Πειραιά η γνωμάτευση του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Ουσαντζόπουλος, είναι γιατρός αγώνα και στις αναμετρήσεις της UEFA ή Εθνικών ομάδων...

Διαβάστε ακόμη...