Τα δυο ατού του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, τα όσα αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, υπάρχει ολική ανατροπή δεδομένων και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είναι υπόλογοι για την μη τέλεση του παιχνιδιού.
Πηγή: inpaok.com
Τα δυο ατού του ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος μάλιστα αναμένεται να στηριχθεί σε δυο πολύ δυνατά «χαρτιά», που επιβεβαιώνονται μέσα από την συγκεκριμένη έκθεση.

Το πρώτο έχει να κάνει με την παράνομη παρουσία του Όσκαρ Γκαρθια στον αγωνιστικό χώρο. Η έκθεση επιβεβαιώνει την εκπρόθεσμη αλλαγή της λίστας των αξιωματούχων του Ολυμπιακού, με τον Γκαρθία να παίρνει την θέση του Χρήστου Κόντη.

Αλλά ακόμα και νόμιμα να βρισκόταν σε αυτόν ο Καταλανός, δεν υπάρχει τραυματισμός κανενός και όλα έχουν σχεδιαστεί απολύτως θεατρικά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το χθεσινό βίντεο που έκανε τον γύρω του διαδικτύου, αλλά και από την αποχώρηση του Γκαρθία από το Διαβαλκανικό πριν το πέρας του δωδεκαώρου και με δική του υπογραφή!

Αυτό, σε συνδυασμό με την ετσιθελική αποχώρηση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι χωρίς την συγκατάθεση των διαιτητών, λέει πολλά..

Διαβάστε ακόμη...