Παίζει με Πανιώνιο ο Πέλκας

Από novasports.gr: Κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος, θα τεθεί ο Δημήτρης Πέλκας.
Πηγή: novasports.gr
Παίζει με Πανιώνιο ο Πέλκας

Κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος, θα τεθεί ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες και θα είναι στο βασικό σχήμα των «ασπρόμαυρων» στον πρώτο ημιτελικό με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του στο συγκεκριμένο ματς μόνο τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, για να αφήσουν πίσω τους τα όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Παράλληλα, θεωρεί πως μια ενδεχόμενη νίκη θα τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του «Δικέφαλου» του Βορρά, δίνοντάς τους ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή για τη ματαίωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ παράλληλα επιμένουν να οριστεί σε νέα ημερομηνία το ματς. Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους και να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο που έχουν, ώστε να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...