Προανήγγειλε επέκταση της συνεργασίας με Πρίγιοβιτς ο Σαββίδης! (pic)

Από paok24.com: Τις περασμένες ημέρες, ο ΠΑΟΚ και ο Πρίγιοβιτς δέχθηκαν μία τεράστια σε οικονομικό μέγεθος πρόταση από ομάδα της Κίνας.
Πηγή: paok24.com
Προανήγγειλε επέκταση της συνεργασίας με Πρίγιοβιτς ο Σαββίδης! (pic)

Το όλο θέμα συζητήθηκε αρκετά και ο Σέρβος είχε να σκεφθεί σοβαρά για τα τέσσερα εκατομμύρια που του πρότειναν οι Κινέζοι. Τα χρήματα για τον ΠΑΟΚ έφθαναν στα έξι εκατομμύρια.

Όλα αυτά έγιναν σε περίοδο μεταγραφών για τους Κινέζους. Αυτή τελειώνει στις 28/2.

Το όλο θέμα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, αλλά ειδικά για τον παίκτη τον οποίο οι Κινέζοι προσπάθησαν να δελεάσουν με το τρομακτικό ποσό.

Ο Πρίγιοβιτς θα έπαιζε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το ζήτημα θα συζητούνταν και πάλι αφού επαναλαμβάνουμε ότι πήρε διαστάσεις και ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, αφού συζητήθηκε με μεγάλη προσοχή και άκρα μυστικότητα τις παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πριν λίγο ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε:

«Μετά από όλα όσα είδες χθες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη και σημαντική περίοδο, αποφάσισες να επεκταθεί το συμβόλαιο σου με εμάς! Πραγματικά το εκτιμούμε αυτό αλανι! Ευχαριστώ και σεβασμός! Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς...».

Αυτή είναι η πολύ μεγάλη εξέλιξη, σε ένα δύσκολο θέμα και σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Πρίγιοβιτς που επεκτείνει το συμβόλαιό του και φυσικά παραμένει για να διεκδικήσει και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...