“Δεν υπάρχει Γκαρθία και Καραπαπάς”

Ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για την χθεσινή υπόθεση της Τούμπας, τονίζοντας μάλιστα πως ο Όσκαρ Γκαρθία και ο Κώστας Καραπαπάς δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: thessports.gr
“Δεν υπάρχει Γκαρθία και Καραπαπάς”

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Εφόσον θέλουν να το πάνε νομικά θα τους πάμε και εμείς νομικά. Ο νόμος είναι σαφής και αναφέρεται σε πρόσωπο που είναι δηλωμένος. Δεν αναφέρει πουθενά προφορικές δηλώσεις. Δεν υπάρχει ο Γκαρθία, ούτε ο Καραπαπάς στο φύλλο αγώνα. Αυτά τα δύο πρόσωπα δεν υπάγονται σε εκείνα που ο νόμος προβλέπει, επομένως καληνύχτα. Δεν έχει συμβεί το αδίκημα του άρθρου. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τιμωρηθεί για οτιδήποτε άλλο αλλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί το εν λόγω άρθρο.

Οι διαιτητές ελέγχονται για λανθασμένη εφαρμογή του ΚΑΠ. Δεν έπρεπε να αφήσουν τον Γκαρθία τον μπει στο γήπεδο, θα έπρεπε να ζητήσουν την αποβολή του Καραπαπά αφού δεν ήταν δηλωμένος και να μη διακόψουν το αγώνα γιατί προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο Κόντης.

Το θέμα είναι στημένο. Δεν υπάρχει ζαλιόμετρο ούτε πονόμετρο. Το χείλος του πάνω εντάξει. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να εξετάσεις τα υποκειμενικά ευρήματα. Το θέμα είναι εάν βρισκόταν εκεί νόμιμα ή όχι. Δε βρισκόταν νομίμως. Στήθηκε ολόκληρη σκηνοθεσία και ακούσαμε τον κ. Σάββα να λέει παίρνω την ομάδα και φεύγω πριν βγει η εξέταση. Ο Αρετόπουλος έπρεπε να συνεχίσει τον αγώνα με τον Κόντη δεν ήταν ο Γκαρθία προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...