O Ολυμπιακός απαντά με αλλοιωμένο έγγραφο!

Από paok24.com: Μπορεί στον Ολυμπιακό να οργάνωσαν μία φαρσοκωμωδία γιατί φοβόντουσαν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον χορτάρι, αλλά φαίνεται ότι το έξυπνο πουλί πιάστηκε από τη... μύτη!
Πηγή: paok24.com
O Ολυμπιακός απαντά με αλλοιωμένο έγγραφο!

Οι «ερυθρόλευκοι» στη δήλωση που γίνεται από κάθε ομάδα προς τους παρατηρητές της διοργανώτριας αρχής έκαναν λάθος και δεν είχαν δηλώσει τον Όσκαρ Γκαρθία ως τεχνικό τους, αλλά τον Χρήστο Κόντη.

Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είναι κάτι εντελώς τυπικό, αλλά μία λίστα που ενημερώνει τον διαιτητή για τους αξιωματούχους του κάθε συλλόγου πριν από ένα παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα του λάθους του, καθώς ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ, συγκεκριμένα μετά από 15 λεπτά από το προβλεπόμενο, έστειλε διορθωμένη λίστα, αντικαθιστώντας τον Κόντη με τον Γκαρθία.

Το συμβάν έχει καταγραφεί τόσο στο φύλλο αγώνα όσο και στην έκθεση του παρατηρητή, δείγμα της σοβαρότητας του, καθώς μιλάμε για τα έγγραφα που λαμβάνονται πιο σοβαρά από οτιδήποτε υπόψιν σχετικά με έναν αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκες» διαρροές επισυνάπτουν ζουμαρισμένο το φύλλο αγώνα, και το γεγονός ότι επιλέγουν να ζουμάρουν δεν είναι τυχαίο, καθώς στο ίδιο έγγραφο πιο πάνω αναφέρεται ξεκάθαρα ότι με 15λεπτη καθυστέρηση υπάρχει αλλαγή στον προπονητή των Πειραιωτών!

Το... σοκ που έχουν υποστεί στον Πειραιά δεν έχει προηγούμενο, κάτι που αποδεικνύεται από τον τρόπο που απαντούν.

Ωστόσο, η αλήθεια δυστυχώς δεν μπορεί να παρερμηνευτεί και θα λάμψει...

Διαβάστε ακόμη...