«Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Από thessports.gr:Καταιγιστικός ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας ζωντανά στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ1.
Πηγή: thessports.gr
«Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Είπε αναλυτικά :

«Για μένα είναι θέατρο σκιών. Είναι μία στρατηγική, που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, πριν το παιχνίδι, με διάφορες φαντασιώσεις. Μας προειδοποίησε, άλλωστε, και στη σύσκεψη το πρωί, ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει. Τριάντα χρόνια ήταν δύσκολο να βρεις κάποιον να φωνάξει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, το φωνάξαμε εμείς.

Θα το πάμε μέχρι τέλους. Το θέμα είναι να δείξουν οι κριτές, ποιος προκαλούσε και τι συμπεριφορά υπήρχε. Να μας πουν αν έχει δει κανείς πιο πειθαρχημένη Τούμπα.

Να δείξουν τις φωτογραφίες, ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έδειξε τα γεννητικά του όργανα προς την κερκίδα και ήταν περήφανος γι' αυτό. Να δείξουν τις χειρονομίες του Κοβάσεβιτς και των άλλων, προς την κερκίδα, εντελώς απρόκλητα.

Ήταν μια στρατηγική του Ολυμπιακού, δεν τους βγήκε, δεν προέκυψε ούτε τραυματισμός, ούτε τίποτα.

Διάβαζα για τραυματισμό στο μάτι, μετά έγινε βαμβάκι στο χείλος, μετά έψαχναν οφθαλμίατρο.

Γίνεται συμψηφισμός με τον κ. Ίβιτς στη Λεωφόρο. Όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, του να δέχεσαι στοχευμένα από κοντά ένα μεταλλικό κουτί στο κεφάλι, με το μιλάς για ένα ρολό χαρτί, που ξετυλίγεται, τι να πω...

Έχουμε ανεχτεί αυτό το ποδόσφαιρο είκοσι χρόνια, ξέρω ότι δεν είμαστε συμπαθείς, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Σκοπός είναι να φτάσουμε σε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Αλλά όταν οι παράγοντες του αγώνα είναι χειρότεροι από τους φιλάθλους, πως θα αισιοδοξείς;

Σχετικά με τα όσα λένε περί συγνώμης, για ποιο πράγμα να ζητήσουμε συγνώμη κι από ποιον; Ο καθένας έχει το ύψος, το ήθος και τη διαδρομή του. Δεν θέλω να συνδιαλέγομαι με τον κ. Καραπαπά.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι, που ελαφρά τη καρδία θα σκύψουν το κεφάλι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει κι αυτό φαίνεται κι από τα καραγκιοζηλίκια, που κάνουν αυτοί, που θεωρούσαν εαυτόν άτρωτο».

Διαβάστε ακόμη...