«Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει 3-0!»

Από inpaok.com: Η Καραμπάχ αγωνίζεται στις 16:00 με την Καπάζ σε αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει 3-0!»

Το μυαλό του Πέντρο Ενρικέ όμως δεν βρίσκεται μόνο στον αγώνα της ομάδας του, αλλά και στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που ξεκινά στις 19:30.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στο INPAOK για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους «ερυθρόλευκους» λίγες στιγμές πριν βγει για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο της Αζέρσουν Αρίνα.

Μάλιστα, ο Ενρίκε δεν δίστασε να προβλέψει και μία ευρεία νίκη των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος στο INPAOK

«Αρχικά να πω ότι με προλάβατε λίγο πριν βγω για ζέσταμα, καθώς σε λίγο έχω αγώνα με την ομάδα μου, αλλά αφού πρόκειται για τον ΠΑΟΚ θέλω να μιλήσω ναι. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει και θα νικήσει σήμερα. Η ομάδα κάνει μία πολύ καλή σεζόν και όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μία πρόβλεψη για το σκορ του αγώνα είπε:

«Πιστεύω πως θα είναι μία εύκολη νίκη. Το σκορ στο τέλος της βραδιάς νομίζω πως θα είναι 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ φυσικά!»

Για το τι θυμάται από το περσινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο οποίο είχε αγωνιστεί ως βασικό ανέφερε:

«Θυμάμαι τα πάντα! Θυμάμαι την τρομερή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η κερκίδα είχε απίστευτο παλμό και ενέργεια. Επίσης θυμάμαι πως στην αρχή δεν είχαμε μπει καλά, αλλά μόλις βρήκαμε ρυθμός καταφέραμε και νικήσαμε 2-0 με τα γκολ των Σάχοφ και Πρίγιοβιτς. Είναι ένα από τα βράδια που δεν θα ξεχάσω».

Κλείνοντας ο Πέντρο Ενρίκε σημείωσε:

«Ήρθε η στιγμή να σας αφήσω γιατί πρέπει να πάω για ζέσταμα. Φέτος ελπίζω να πανηγυρίσω δύο πρωταθλήματα, αυτό που θα πάρω με την Καραμπάχ και αυτό που θα πάρει ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα!»

Διαβάστε ακόμη...