Η διαφορά Σαββίδη-Μαρινάκη!

Από inpaok: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Η διαφορά Σαββίδη-Μαρινάκη!

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθεί δια ζώσης όσα γίνονται στην καθημερινότητα της ομάδας. έτσι ώστε να δίνει λύσεις στα προβλήματα της και να βοηθάει σε όλα τα θέματα που προκύπτει.

Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και για τους δύο γιους του, Γιώργο και Νίκο, οι οποίοι ακολουθούν συνεχώς την ομάδα στα εκτός έδρας ματς.

Φυσικά τόσο 58χρονος, όσο και οι γιοι του την τελευταία εβδομάδα έχουν δείξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, το πόσο κοντά βρίσκονται σε αυτό με τον δικό του τρόπο.

Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος προέτρεπε τον κόσμο να μην ανάψει πυρσούς, αλλά να πετάξουν μόνο χαρτάκια.

Την ίδια ώρα ο «ηγέτης» του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο δεν είναι δίπλα στην ομάδα του, αλλά βρίσκεται σε άλλη χώρα για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να βρίσκεται στις εξέδρες του «Λόφτους Ρόουντ» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Κ.Π.Ρ.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ποιος από τους δύο ιδιοκτήτες νοιάζεται για την ομάδα του και βρίσκεται δίπλα σε αυτή και ποιος είναι απλά αδιάφορος.

Διαβάστε ακόμη...