Ξέρουν από… Ολυμπιακό!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αρκετοί ποδοσφαιριστές του ξέρουν τις ιδιαίτερες συνθήκες αυτών των παιχνιδιών.
Πηγή: inpaok.com
Ξέρουν από… Ολυμπιακό!

Τα περισσότερα «ένσημα» από τέτοια παιχνίδια έχουν προφανώς οι αρχηγοί του, που έχουν διψήφιες συμμετοχές σε αυτά.

13 φορές ήδη έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Στέλιος Μαλεζάς με τα «ασπρόμαυρα» και ο απολογισμός του είναι πέντε νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ετοιμάζεται για το ντέρμπι νούμερο «12» ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης, μετρώντας ως τώρα πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παράλληλα, έχει πετύχει 2 γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Από τις επιλογές του Λουτσέσκου λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν πάρει «μυρωδιά» από ένα τέτοιο, ιδιαίτερο ντέρμπι στην Τούμπα.

Πρώτη «γεύση» αναμένεται να πάρει ο, εξαιρετικός φέτος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ετοιμάζεται για την 16ή συνεχόμενη εμφάνιση του κάτω από τα «ασπρόμαυρα» γκολπόστ.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Πασχαλάκης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε αγωνιστεί ο Ροντρίγκο Ρέι.

Για το πρώτο του εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται και ο Ζοσέ Μαουρίσιο, με την διαφορά πως αυτός είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Πρώτη εμπειρία από την ατμόσφαιρα της Τούμπας σε ένα τέτοιο παιχνίδι αναμένεται να πάρουν και οι Λημνιός, Μουλέν και Αζεβέδο που πιθανότατα θα ξεκινήσουν από τον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...