Ξεκαθαρίζει η συμμετοχή Πέλκα στο ντέρμπι

Από sdna.gr: Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα εάν ο Δημήτρης Πέλκας είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Ελληνα μέσο να δοκιμάζει να προπονηθεί σε ολόκληρη την προπόνηση.
Πηγή: sdna.gr
Ξεκαθαρίζει η συμμετοχή Πέλκα στο ντέρμπι

Η ιστορία γνωστή. Ο Δημήτρης Πέλκας, έπειτα από την αυτοθυσία του να συνεχίσει τον αγώνα στη Λαμία με ένεση, είδε το πόδι του στο σημείο του αστραγάλου να πρήζεται με αποτέλεσμα ολόκληρη την εβδομάδα να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για να καταφέρει να είναι έτοιμος στο αυριανό παιχνίδι.

Από την Τετάρτη και έπειτα προσπάθησε να προπονηθεί σε ένα μόνο μέρος του προγράμματος της προπόνησης, ωστόσο οι πόνοι δεν υποχωρούσαν με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Τα πάντα γύρω από την συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί στο παιχνίδι, ο Λουτσέσκου, περιμένει με τη σειρά του να δει κατά πόσο θα είναι έτοιμος και η αγωνία όλων είναι στο... κόκκινο αναφορικά με την κατάσταση του πολυτιμότερου παίκτη του Δικεφάλου τη φετινή χρονιά.

Πάντως, ολόκληρη την εβδομάδα, ο Δημήτρης Πέλκας, μιλώντας με άτομα του περιβάλλοντός του έλεγε πως δεν θα χάσει με τίποτα το παιχνίδι αυτό και μένει να φανεί και στην πράξη.

Διαβάστε ακόμη...