O Πρίγιοβιτς πάει για το 20ο

Από inpaok.com: O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο επιθετικό να... οπλίζει για να σκοράρει απέναντι στους «ερυθρόλευκους», κυνηγώντας το γκολ νούμερο 20 μέσα στη σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
O Πρίγιοβιτς πάει για το 20ο

Ο 27χρονος επιθετικός του Δικεφάλου, έθεσε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ως στόχο το να σημειώσει πάνω από είκοσι γκολ, ώστε να βοηθήσει με τον τρόπο του τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ήδη ο Πρίγιοβιτς έχει φτάσει τα 19 γκολ, με τα 13 εξ αυτών να είναι για το πρωτάθλημα της Super Leauge, με τον Σέρβο άσο να ετοιμάζεται να καταγράψει επίδοση δεκαετίας στο ατομικό σκοράρισμα για παίκτη του ΠΑΟΚ...

Έτοιμος να ξεπεράσει Αθανασιάδη

Ο Πρίγιοβιτς με τα 13 γκολ που έχει σημειώσει φέτος στην Super League, "ισοφάρισε" την καλύτερη επίδοση παίκτη του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα την τελευταία δεκαετία στο πρωτάθλημα και εφόσον σκοράρει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα ξεπεράσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου και νυν της Μακάμπι Χάιφα, την σεζόν 2012-2013 είχε σημειώσει 13 γκολ στο πρωτάθλημα, όσα έχει και ο Πρίγιοβιτς τώρα, με τον Σέρβο επιθετικό αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ –σε μια σεζόν- για λογαριασμό του ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία.

Διαβάστε ακόμη...