Η αντεπίθεση του κόσμου...

Από novasports.gr: Γιατί οι επόμενοι αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέχρι το τέλος της σεζόν αποκτούν ιστορικό χαρακτήρα.
Πηγή: novasports.gr
Η αντεπίθεση του κόσμου...

Είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ είχε κόσμο στις κερκίδες της Τούμπας σ' έναν και μόνον αγώνα πρωταθλήματος του πρώτου γύρου, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατά συνέπεια, έχοντας εκτίσει και μια αγωνιστική στο Κύπελλο, οι θύρες της Τούμπας άνοιξαν για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος φέτος στις 10 Δεκεμβρίου. Εκτοτε άλλοι τρεις αγώνες διεξήχθησαν για τη Λίγκα στην Τούμπα. Κατά σειρά με Λεβαδειακό, Κέρκυρα και Λάρισα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στη δεύτερη θέση των εισιτηρίων με συνολικό αριθμό 60.647 κι αντίστοιχη θέση στο μέσο όρο με νούμερο τα 15.162 εισιτήρια. Μπροστά του πλέον έχει τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, για τον οποίο η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως όλα τα εισιτήρια έχουν πουληθεί (σ.σ. 28.703 θέσεις, η χωρητικότητα της Τούμπας επισήμως), ενώ ακολουθούν άλλοι τέσσερις αγώνες στην έδρα του, με σημείο αναφοράς αυτόν της ... μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, δυο διαδοχικούς στην έδρα του σε αντίστοιχες αγωνιστικές (σ.σ. 27η και 28η) με Πανιώνιο και Ξάνθη αντίστοιχα και την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος όταν και θα υποδεχτεί τον Πλατανιά.

Γίνεται αντιληπτό, πως με την πορεία της ομάδας, που έχει να χάσει βαθμό – ούς από τον περασμένο Νοέμβριο και την προοπτική του τίτλου του πρωταθλήματος πιο «ζωντανή» από ποτέ, το φαινόμενο αυτής της αγωνιστικής θα επαναλαμβάνεται, καθώς προστίθεται και μια επιπλέον πάρα πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά για τα σχέδια της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την ανέγερση του νέου γηπέδου, τότε – σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων της – η ομάδα από τη νέα σεζόν θα μεταφερθεί στο Καυτανζόγλειο και μόλις κατοχυρωθεί η άδεια ανέγερσης του νέου γηπέδου, η Τούμπα θα γκρεμιστεί.

Κατά συνέπεια, όλοι πλέον οι αγώνες έχουν το χαρακτήρα του ιστορικού για όποιον κι αν τους παρακολουθήσει αφού όλα συγκλίνουν πως μπορεί να είναι κι οι τελευταίοι σ' αυτήν την Τούμπα που μετράει πλέον – σχεδόν – εξήντα χρόνια «ζωής». Ισως τελικά τίποτα να μην είναι τυχαίο ....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...