Τρελαμένος ο Πέλκας δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι

Από metrosport.gr: Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον «τελικό» απέναντι στους ερυθρόλευκους.
Πηγή: metrosport.gr
Τρελαμένος ο Πέλκας δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι

Είναι από τα ματς εκείνα που κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να τα χάσει. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας. Η αναφορά μας στον Δημήτρη Πέλκα που θα κάνει τα πάντα για να προλάβει το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον "τελικό" απέναντι στους ερυθρόλευκους. Στο 18' της αναμέτρησης με τη Λαμία είχε υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική μετά το φάουλ του Αναστασιάδη. Στο ημίχρονο του έγινε παυσίπονη ένεση για να αντέξει στον πόνο. Συνέχισε και μάλιστα σκόραρε το πρώτο γκολ ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για το δέκατο συνεχόμενο διπλό της ομάδας.

Ολο αυτό το διάστημα το πέρασε στο φυσικοθεραπευτήριο ώστε να υποχωρήσει το διάστρεμμα. Χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα και πονά όταν κλωτσά τη μπάλα. Ο ίδιος μιλώντας και με τον Λουτσέσκου αλλά και με τους συμπαίκτες του, δηλώνει βέβαιος ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή. "Θα παίξω έστω και αν χρειαστεί ένεση εφόσον με υπολογίζει ο προπονητής μου" έλεγε στο περιβάλλον του.

Οι επόμενες δυο μέρες είναι σημαντικές αφού θεωρείται ικανό διάστημα ώστε να υποχωρήσουν ακόμη περισσότερο οι πόνοι. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το πείσμα του και η αγάπη του για την ομάδα είναι το καλύτερο "παυσίπονο" ώστε να σφίξει τα δόντια και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση της νίκης που θα επιτρέψει στον Δικέφαλο να κάνει ένα ακόμη σημαντικό άλμα για τον τίτλο βγάζοντας ταυτόχρονα και τον Ολυμπιακό οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Διαβάστε ακόμη...