Ο Βαρέλα ανανεώνει!

Από inpaok: Οι φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του Φερνάντο Βαρέλα και η γενικότερη προσφορά του στην ομάδα, οδηγούν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ στην απόφαση να του επεκτείνουν το συμβόλαιο μέχρι το 2021!
Πηγή: inpaok.com
Ο Βαρέλα ανανεώνει!

Μίχελ και Λουτσέσκου κατέληξαν στην απόφαση να επεκταθεί το συμβόλαιό του, αφενός γιατί το έχει κερδίσει με τη παρουσία του μέσα στην ομάδα κι αφετέρου γιατί καλό είναι ο ΠΑΟΚ να τον «δέσει» μια και του χρόνου μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ως τον Ιούνιο του 2019, και η σκέψη των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να το επεκτείνουν για άλλα δύο χρόνια, με μια αύξηση των αποδοχών του αμυντικού από το Κάπο Βέρντε. Ο Βαρέλα έχει προς το παρόν συμβόλαιο, που του αποφέρει γύρω στις 500 χιλιάδες το ευρώ και μπορεί να υπολογίζει σε μια αξιόλογη αύξηση.

Προς το παρόν δεν γίνει συζήτηση με τον Βαρέλα για την επέκταση του συμβολαίου, παρά μόνο ενημέρωση στον 30χρονο αμυντικό για την πρόθεση του ΠΑΟΚ, κάτι που τον χαροποίησε.

«Εννοείται, πως θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη» λέει ο Βαρέλα στους δικούς του ανθρώπους, καθώς δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη περνά πολύ καλά, η οικογένειά του είναι απόλυτα ευχαριστημένη, τα παιδιά του περνούν κι αυτά πολύ καλά κι ο Βαρέλα δεν έχει σκοπό να το κουνήσει.

Απλά, ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως καλύτερα είναι να το συζητήσουν μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, καθώς όπως ο ίδιος λέει «αυτή την εποχή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο, που έχουμε, τα άλλα μπορούμε να τα συζητήσουμε με ηρεμία το καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμη...