ΠΑΟΚ, Αρετόπουλος και Ολυμπιακός

Από paok24.com: Η ευκαιρία του Αρετόπουλου
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ, Αρετόπουλος και Ολυμπιακός

Ο ορισμός του Αρετόπουλου σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν προκάλεσε έκπληξη, όπως απο προχθές ανέφερε το PAOK24. Ήταν ένα από τα πιθανά σενάρια.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αντίδραση όπως εξάλλου γίνεται κάθε φορά, ενώ στον Ολυμπιακό δείχνουν προβληματισμένοι με τον Καραπαπά να χαρακτηρίζει τον διαιτητή «καρμανιόλα». Τον διαιτητή που κάποτε φωτογραφίζονταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού καρμανιόλα; Και όμως… Είναι μέσα στα πλαίσια του γενικότερου εκφοβισμού…

Ο Αρετόπουλος παίζει οκτώ χρόνια στην πρώτη κατηγορία και αλήθεια είναι ότι διεθνής έγινε στην πιο βρώμικη περίοδο. Τότε δηλαδή που σφύριξε και το περίφημο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, τότε που χτυπήθηκε ο Γλύκος από φωτοβολίδα και έκανε ότι δεν έβλεπε (δεύτερη φωτό). Έκανε και πολλά άλλα ο Αρετόπουλος. Μέχρι και πέρυσι! Τότε που Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σφύριξε στους αγώνες Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-2 (δεν είδε την καρατιά Μπέρτου στο 44΄ και μετά την αποβολή έπαιζε 100-0) αλλά και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 που τα έβλεπε όλα κόκκινα.

Από την ημέρα της αλλαγής όμως στην ΚΕΔ αποφάσισε να ισορροπήσει. Πέρυσι και φέτος έχει πολύ καλύτερες διαιτησίες, κάτι που όλοι παραδέχθηκαν πέρυσι στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 για το κύπελλο, το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1 στα πλέι οφ, αλλά και στα φετινά παιχνίδια Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0.

Τώρα λοιπόν, σε αυτόν τον αγώνα της Τούμπας, ο Αρετόπουλος έχει την πιο μεγάλη ευκαιρία να δείξει ότι άφησε οριστικά τον κακό του εαυτό στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη...