«Δεινοπαθούσαμε τόσα χρόνια, το ματς δεν τελείωνε αν δεν χάναμε»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στο Μετρόπολις 95,5 για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Πηγή: metrosport.gr
«Δεινοπαθούσαμε τόσα χρόνια, το ματς δεν τελείωνε αν δεν χάναμε»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, και μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας, την πίεση του πρωταθλητισμού, τη σημασία της επόμενης τριάδας αγώνων του Δικεφάλου, τους παίκτες-κλειδιά του ΠΑΟΚ και την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Πάντα τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έχουν τεράστιο ενδιαφέρον από όλους. Φέτος πιστεύω υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κυρίως αγωνιστικά γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει και να μείνει στην κορυφή για να κάνει ένα ακόμη βήμα για να πάρει το πρωτάθλημα. Σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, ο Ολυμπιακός έχει τεράστια προβλήματα και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα δείξει χαρακτήρα».

Για την πίεση του πρωταθλητισμού: «Είναι η μόνη χρονιά που δεν με φοβίζει κάτι γιατί η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα. Είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί την πρόκληση του πρωταθλήματος, είναι πολύ καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η ομάδα πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για τη σημασία των τριών επόμενων παιχνιδιών του ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, προέχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να σταθούμε στον αγώνα της Κυριακής, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τα τρία επόμενα παιχνίδια τότε θα έχει καταφέρει να πάρει και το πρωτάθλημα.».

Για τους παίκτες-κλειδιά του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη εμπειρία αντιλαμβάνονται καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλα στάνταρ ποιότητας. Είναι μια ομάδα, μια οικογένεια και όλα αυτά συντελούν στο να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για τις συζητήσεις για την διαιτησία: «Σίγουρα υπάρχει παρασκήνιο, ο ΠΑΟΚ με την ομάδα που έχει και με τον κ.Σαββίδη δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Ακούγεται πως ο ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι να πούμε και εμείς τόσα χρόνια που δεινοπαθούσαμε και παίζουμε αγώνες που δεν τελείωναν αν δεν χάναμε. Καλύτερα να μην μιλάνε αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...