Οι ευχές του Σκότσικ στον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Ο τελευταίος προπονητής που κατάκτησε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Βάλτερ Σκότσικ τη σεζόν 1984-1985.
Πηγή: inpaok.com
Οι ευχές του Σκότσικ στον ΠΑΟΚ!

Ο Αυστριακός τεχνικός μίλησε για τις αναμνήσεις του από τους «ασπρόμαυρους», αλλά και την φετινή ευκαιρία του Δικέφαλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι θυμάται από τη χρονιά του 1985; «Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Θυμάμαι στο παιχνίδι που πήραμε το πρωτάθλημα μας περίμεναν χιλιάδες άνθρωποι για να μας υποδεχτούν. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα είχε απίστευτη ατμόσφαιρα θυμάμαι το σκορ που ήταν 1-1 και ήταν το καλύτερο κλείσιμο της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ εκείνο το ματς, όπου έγινε και η απονομή του πρωταθλήματος».

Για τον ΠΑΟΚ που είναι ξανά πρώτος φέτος: «Πράγματι γνωρίζω για την πορεία του ΠΑΟΚ από οπαδούς, από φίλους μου που ήταν τότε στην ομάδα, από την τηλεόραση. Είμαι πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που είναι πρώτος και που οδεύει ξανά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή: «Στην εποχή μου τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήταν φανταστικά. Είχαμε παίξει τρία παιχνίδια θυμάμαι και τα είχαμε κερδίσει όλα. Εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής.»

Για τις αναμνήσεις του από την Τούμπα: «Ήταν πάντα μια καταπληκτική εμπειρία να παίζεις στη Τούμπα, ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι ήταν τόσο παθιασμένοι και ήταν πάντα ο 12ος παίκτης μας».

Για το αν θα ήθελε να έρθει στην Τούμπα για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα: «Πράγματι θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Πράγματι θα ήθελα να έρθω τον Μάιο αν το πάρει ο ΠΑΟΚ. Να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα μαζί με τους φιλάθλους στην Τούμπα».

Οι ευχές που στέλνει στον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι οι παίκτες να έχουν καλή απόδοση, να κερδίσουν τους βαθμούς και τα παιχνίδια που πρέπει. Και οι φίλαθλοι να βοηθήσουν την ομάδα γιατί μπορούν και το έκαναν πάντα. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...