Προφυλάσσουν την Τούμπα οι οπαδοί

Από metrosport.gr: Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να προφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Πηγή: metrosport.gr
Προφυλάσσουν την Τούμπα οι οπαδοί

Μπορεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να είχαν ανάψει πυρσοί στην Τούμπα παρά τις παραινέσεις της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, αλλά πλέον όλα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του καθώς είναι υπότροπος (μετά τη χρήση πυρσών στο ματς στα Τρίκαλα) και κανείς δεν θέλει η Τούμπα να είναι κλειστή στο ματς με την ΑΕΚ.

Γι αυτό το λόγο και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να προφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και να μην στερήσουν από τον εαυτό τους αλλά και από τους συνοπαδούς τους, την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους να ταπεινώνει την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ετσι την Κυριακή το βράδυ στόχος όλων είναι να μην ανάψει ούτε ένας πυρσός. Χιλιάδες χαρτάκια θα γεμίσουν τον ουρανό κατά την επίσημη είσοδο των δυο ομάδων.

Μαζί με τις φωνές και το πάθος απ' όλες τις κατάμεστες κερκίδες, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα «σπρώξει» στη νίκη τους παίκτες και θα πανηγυρίσει μαζί τους ένα ακόμη άλμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε ακόμη...