«Πουλάει» ο Πέλκας περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες του

Από thessports.gr: Η φανέλα του 24χρονου μεσοεπιθετικού πουλιέται περισσότερο από την αντίστοιχη οποιουδήποτε παίκτη του Δικεφάλου
Πηγή: metrosport.gr
«Πουλάει» ο Πέλκας περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες του

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει όλο το πακέτο που κάνει έναν οπαδό να «δένεται» μαζί του. Έχει βγει από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, σε σημείο μάλιστα να χαρακτηρίζεται ηγέτης. Και φυσικά, το γεγονός ότι είναι μεσοεπιθετικός, μοιράζει ασίστ και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα τον έχει κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στους πιτσιρικάδες.

Πώς μετριέται η δημοφιλία; Ένα αντικειμενικός δείκτης είναι σίγουρα οι πωλήσεις φανελών. Τις τελευταίες εβδομάδες τα τυπώματα με το όνομα του 24χρονου μεσοεπιθετικού ξεπουλάνε. Οι περισσότεροι από όσους αγοράζουν φανέλες ζητάνε να έχουν το όνομα Πέλκας στο πίσω μέρος.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα αιτήματα παιδιών που θέλουν να πάνε στην προπόνηση για να δούνε από κοντά τον αγαπημένο τους Δημήτρη. Το τελευταίο διάστημα η λίστα έχει μεγαλώσει πολύ και έχει δημιουργήσει έναν πολύ έντονο προβληματισμό στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για το πώς θα μπορέσουν να καλύψουν την δίψα των πιτσιρικάδων για Πέλκα.

Πάντως, αυτό που «καίει» τον Λουτσέσκου είναι να δει τον Γιαννιτσώτη άσο να παίζει την Κυριακή. Ο Πέλκας θα δοκιμάσει το πόδι του αύριο, αλλά το ιατρικό τιμ της ομάδας είναι πεπεισμένο ότι θα αγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμη...