Μίλησε με Λουτσέσκου ο Ιβάν και μοίρασε συγχαρητήρια

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ιβάν Σαββίδης που έρχεται στη Θεσσαλονίκη
Πηγή: metrosport.gr
Μίλησε με Λουτσέσκου ο Ιβάν και μοίρασε συγχαρητήρια

Περιχαρής για μία ακόμη νίκη του ΠΑΟΚ, την δέκατη συνεχόμενη στο Πρωτάθλημα και την 15η και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις για τον Δικέφαλο, ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρακολούθησε τηλεοπτικά την αναμέτρηση της Λαμίας, από το Ροστόφ και δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για το νέο βήμα προς τον τίτλο που έκανε η ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους συνεργάτες του και θέλησε να ευχηθεί στον Λουτσέσκου για τα 49α γενέθλιά του, αλλά και να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες για την νέα νίκη. Ο Σαββίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με στενό του συνεργάτη, ο οποίος βρισκόταν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λαμίας και ζήτησε να μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και έγινε. Ευχήθηκε στον Ρουμάνο τεχνικό χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και ζήτησε από τον Λουτσέσκου να μεταφέρει σε όλους τους παίκτες τα συγχαρητήρια του για την νίκη, όπως φυσικά και έγινε. Λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία και τα μπράβο από τον Σαββίδη, άρχισε το πάρτι στα αποδυτήρια με επίκεντρο τον Λουτσέσκου και τους παίκτες να βρίσκονται σε έκσταση.

Ερχεται στη Θεσσαλονίκη

Ο μεγαλομέτοχος αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνει τουλάχιστον έως το τέλος της εβδομάδας για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει ακόμη και σήμερα. Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, μέχρι το ντέρμπι, θα εστιάσει την προσοχή του στην σωστή προετοιμασία του οργανισμού του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι, καθώς εκτός από τα αγωνιστικά θέματα (για τα οποία ενημερώνεται αναλυτικά), προέχει η ασφάλεια της Τούμπας και η σωστή συμπεριφορά όλων των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...