Αποφασισμένοι για το ντέρμπι

Από paok24.com: Η επικράτηση του ΠΑΟΚ στη Λαμία τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον Δικέφαλο να βγάζει αντίδραση και να δείχνει την αγωνιστική του αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
Αποφασισμένοι για το ντέρμπι
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, κάτι που ήταν προγραμματισμένο πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League.

Χτες και σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν σωματικά και ψυχολογικά, με πολλούς να μη χάνουν την ευκαιρία για να μικρές αποδράσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος από αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις και ξεκινάει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πόσο μεγάλη συγκέντρωση χρειάζεται ενόψει αυτού του σπουδαίου αγώνα και αναμένεται να ρίξουν όλο το βάρος τους σε έναν ιδιαίτερο... τελικό από τους 8 που έχουν απομείνει με φόντο την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Ο Λουτσέσκου υπολογίζει πλέον στον Σάκχοφ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, περιμένει να δει την κατάσταση του Κάμπος, ενώ στον δρόμο της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις βρίσκεται και ο Ελ Καντουρί, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από μυικό τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...