Πηγαίνουν στην εθνική, παραμένει η δυσφορία

Από paok24.com: Οι τραυματισμοί των Μαργαρίτη, Κόνιαρη, Κατσίβελη και Χαραλαμπόπουλου, έβαλαν σε... διάφορες σκέψεις τον ΠΑΟΚ με αφορμή την κλήση τους στην εθνική ομάδα, αλλά από ότι φαίνεται και οι τέσσερις θα δώσουν κανονικά το "παρών".
Πηγή: paok24.com
Πηγαίνουν στην εθνική, παραμένει η δυσφορία

Από χθες, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24 για το πως έχει η κατάαταση. Οι τέσσερις διεθνείς της ομάδας, έχουν διάφορα θέματα τραυματισμών και αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με την κόντρα που έχει ανοίξει με την ΚΕΔ, λόγω της διαιτησίας που έχει ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια, έκαναν τους ανθρώπους της ΚΑΕ, να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μην επιτρέψουν τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα.

Η αποστολή της εθνικής θα συγκεντρωθεί αύριο και εκεί, αναμένεται να βρεθούν κανονικά και οι τέσσερις του ΠΑΟΚ. Το που βρίσκονται με τους τραυματισμούς τους θα φανεί τις επόμενες ημέρες και απο πλευράς ΚΑΕ, οι σκέψεις που υπήρχαν, πήγαν στην άκρη.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι παύει να υπάρχει και η δυσφορία για την ΚΕΔ (που ελέγχεται από την ΕΟΚ) και είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει διάφορους τρόπους αντίδρασης, για την αντιμετώπιση που έχει.

Διαβάστε ακόμη...