Άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη παίζοντας με ένεση

Από metrosport.gr: Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το γκολ που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Λαμίας, ωστόσο, στην ανάπαυλα χρειάστηκε ιατρική παρέμβαση για να συνεχίσει.
Πηγή: metrosport.gr
Άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη παίζοντας με ένεση

Σε άλλο ένα παιχνίδι, ο Δημήτρης Πέλκας αποδείχθηκε σε παίκτη - «κλειδί» για τον ΠΑΟΚ, αφού με το δικό του γκολ ο Δικέφαλος έβαλε τις βάσεις για τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της Λαμίας.

Για να τα καταφέρει, όμως, ο νεαρός επιθετικός να φωνάξει «παρών» στο β' μέρος χρειάστηκε να δεχθεί ένεση στην ανάπαυλα.

Για ποιόν λόγο; Από τη φάση του 17ου λεπτού όταν το πόδι του πάτησε πάνω στο πόδι του Ανέστη Αναστασιάδη και γύρισε ο αστράγαλός του, δημιουργήθηκε ένα πρήξιμο που έθεσε σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ωστόσο, η πολύ μεγάλη θέληση του παίκτη αλλά και η αναγκαιότητα της συμμετοχής, δεδομένου ότι αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στο πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου, οδήγησαν τους επιτελείς του Δικεφάλου να πάρουν το ρίσκο της χρησιμοποίησης του παίκτη, αφού, προηγουμένως, του χορηγήθηκε ένεση.

Το πιο σημαντικό, πλέον, το οποίο προφανώς αναρωτιούνται όλοι όσοι διαβάζουν την είδηση είναι ότι ο αστράγαλος του Έλληνα άσου δεν δείχνει να έχει υποστεί ζημιά και θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (25/2).

Διαβάστε ακόμη...