«Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ομάδα του, Λαμία, παραδέχθηκε ο Μπάμπης Τεννές, κρατώντας μόνο την εμφάνιση του πρώτου μέρους.
Πηγή: thessports.gr
«Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

"Ήταν εξαιρετικό το πρώτο μέρος, δώσαμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ και είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό μας έκανε να βγούμε στο δεύτερο μέρος με λίγο λάθος σκέψη, γιατί ανεβήκαμε πολύ ψηλά και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ήμασταν άδειοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Εγώ είπα συγχαρητήρια στους παίκτες μου ειδικά για την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος.

Σήμερα μπορεί να μην τους βγήκε το παιχνίδι, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ του ΠΑΟΚ το πρώτο. Μας βρήκε πολύ ψηλά, ήταν 4 του ΠΑΟΚ στην περιοχή μας με 2 δικούς μας. Μετά η ψυχολογία ήταν με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε ένα παιχνίδι που στην τελική ανάλυση μπορείς να το πεις κι εντός προγράμματος", ανέφερε αρχικά.

Για τη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος: "Εκεί έχουμε σταθεί. Στο ότι ανεξήγητα ανεβήκαμε πολύ ψηλά, ξέροντας ότι αν δώσουμε χώρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, θα το πληρώσουμε ακριβά κι αυτό έγινε. Αλλά για να χάσεις ένα παιχνίδι, θα κάνεις και λάθη".

Για τη "μάχη" του τίτλου: "Νομίζω πολλά θα παιχτούν στα μεταξύ τους παιχνίδια κι ίσως να μην μπορώ τώρα να ξεχωρίσω αν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά νομίζω ότι το μεταξύ τους παιχνίδι θα δείξει πολλά".

Διαβάστε ακόμη...